MIKROFONI - Priča o pjevaču

Može li se od glazbe živjeti ili samo preživljavati? I tjera li nas društvo da hodamo po rubu, a jedini način da se spasimo jest da skočimo u nepoznato? – pitanja su na koja odgovore traži novi underground mjuzikl autora Igora Weidlicha i Trpimira Jerkovića, u produkciji Medley Teatra i B GLAD Produkcije.

Stari je došao održati koncert za Menadžera. Stara je sve organizirala. Nakon desetljeća čekanja sigurni su da će njihova glazba napokon biti prepoznata i da je uspjeh neminovan. Ali što će se dogoditi kad Stari pred publikom počne preispitivati svoje životne odluke?

Adalbert Turner-Juci kao Stari i Elena Brumini kao Stara, Dino Antonić kao Scenski radnik/Menadžer, te Judita Jerković i Petra Golik kao vokali “od iza”, u pratnji Medley benda uživo, donose ovu nesvakidašnju glazbenu komediju apsurda, prema motivima drama ‘Stolice’ i ‘Ćelava pjevačica’ Eugènea Ionesca.

Je li naš život samo rock koncert kojim dirigira netko drugi i što je potrebno da bi se i naš glas napokon čuo? Dođite i pogledajte u jedinstvenoj glazbeno-scenskoj atmosferi ‘Mikrofona’!

#The80sAreBack

Igraju: ADALBERT TURNER-JUCI, ELENA BRUMINI, DINO ANTONIĆ, JUDITA JERKOVIĆ, PETRA GOLIK

Medley bend: DINKO JANKOVIĆ (klavijature), ALEN OPAČIĆ HRVAT (gitara), DEJAN LEPOGLAVEC (bubanj), HRVOJE KOLAR (bas gitara)

Tip koji piše: IGOR WEIDLICH

Tipovi koji skladaju: TRPIMIR JERKOVIĆ, DINKO JANKOVIĆ

Ples izmislila: ELENA BRUMINI

Šef benda: DINKO JANKOVIĆ

Glumce i scenu obukla i svukla: JUDITA JERKOVIĆ

Grafiku odradila: KRISTINA GUDAC

* Mjuzikl je ostvaren uz potporu Grada Zagreba i Hrvatskog društva skladatelja

TOP