GLAZBENA PRODUKCIJA - CUBASE BASIC

MEDLEY

PRIJAVNICA

MEDLEY

INFORMACIJE

Uzrast:
min. 14 godina

Trajanje edukacijskog ciklusa:
4 tjedna (1 mjesec)

Osnovni edukacijski ciklus uključuje:
4 x 90 min. nastave

Broj polaznika: 2-4

CIJENA: 750,00 kuna

Voditelj:
Dinko Janković, prof.

KRATAK ŽIVOTOPIS VODITELJA:

Dinko Janković, studijski i live glazbenik, aranžer, skladatelj, producent, multiinstrumentalist, profesor glazbene teorije.

Dugogodišnja koncertna suradnja sa Tonyem Cetinskim rezultirala je i brojnim studijskim i live izdanjima na kojima se Dinko potpisuje kao glazbenik i aranžer. Tu su i najpoznatija Tonyeva dvd live izdanja poput Pulske „Arena live '08“ i „Live in Arena Zagreb Furia tour '09“, live in Umag, kao i tri studijska albuma : "Budi uz mene", "Ako to se zove ljubav", "Da capo" i „Opet si pobijedila“. Dinko je i potpisnik orkestracija Tonyevih pjesama koje su izvodili i najpoznatiji orkestri regije poput Zagrebačke i Beogradske filharmonije, orkestra RTV Slovenije i Simfonijskog orkestra HRT.

Prethodno suradnji sa Tonyem i članstvu u bandu Živa Legenda za koji Dinko potpisuje i pjesmu „Sve što je bilo“, Dinko kao, tadašnji, član grupe Elemental izdaje album „Male stvari“ na kojem i potpisuje glazbu na 5 pjesama, od kojih su i poznati singlovi „Tako lijepa“ i „Napokon!“. Osim Elementala u hip hop žanru Dinko sudjeluje i na „No sikiriki“ od Ede Maajke, te na koncertima Marina Ivanovića Stoke.

Sa Mirom Buljanom radi i na pjesmama na albumu Toše Proeskog „Pratim te“ (Pratim te, Tko ti to grize obraze i druge…) i na singlovima „Srce nije kamen“ i  „Veži me za sebe“. Sa Mirom, kao s i Antom Pecotićem, surađuje i na albumu Bojana Jambrošića „Bolji od ljubavi“.

OPIS

Glazba nije u notama, već u tišini između njih.

W. A. Mozart

Cubase je jedan od najraširenijih software-a za glazbu, kako u profesionalnim tonskim studijima, tako i kod ljudi koji se glazbom bave iz hobija.

Edukacijski ciklusi učenja rada na Cubase-u namijenjeni su isključivo početnicima koji žele, u relativno kratkom roku, savladati osnove rada na tom software-u.

Kako doći brzo, efikasno i kvalitetno do svoje prve snimke?

Kako se snaći u audio i midi edit mode-ovima, te kako funkcionira snimateljski i montažerski proces od početka pa do finalizacije snimke?

Od glazbenika i profesionalaca koji dosad nisu radili u tom studijskom software-u, pa do entuzijasta koji žele krenuti od početka a i surađivati sa ostalim kolegama kao snimatelji i jednog dana kao producenti, DJ-evi, ton majstori, itd.

U tom poslu brzina JEST vrlina.

Cubase je “musician friendly” alat koji savladavanjem njegovih osnovnih radnji u kratkom roku pruža, mogućnost brze realizacije vaše inspiracije kao i nekog brzog editinga koji je danas zastupljen u velikom broju multimedijalnog, marketinškog i glazbenog svijeta.

TOP