MEDLEY KIDS

MEDLEY

PRIJAVNICA

MEDLEY

INFORMACIJE

Uzrast:
4 - 7 godina

Minimalno 6 - maksimalno 12 polaznika po grupi

Trajanje edukacijskog ciklusa:
16 tjedana (4 mjeseca)

Edukacijski ciklus:
16 x 60 min. nastave

CIJENA CIKLUSA: 1.200,00 kuna/160 eura
CIJENA MJESEČNO: 300,00 kuna/40 eura

Voditelji:
Petra Golik Brdek
Judita Jerković

KRATKI ŽIVOTOPISI VODITELJA:

Petra Golik Brdek rođena je u Zagrebu 1986. godine. Nakon završene IV. jezične gimnazije i srednje glazbene škole Vatroslav Lisinski u Zagrebu, upisuje studij violine na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu. Studij završava 2009. godine i tako postaje diplomirana violinistica i profesorica violine. Nakon studija, nekoliko godina svira u orkestru HNK u Zagrebu i kratko u orkestru Kazališta Komedija. 2014. godine upisuje Broadway školu za muzički teatar u Zagrebu koju završava 2015. i tako uz privatne satove pjevanja te radionice glume i plesa, brusi vještine potrebne za muzički teatar. 2018. godine igra glavnu ulogu u mjuziklu Alphonsine KazalištaKomedija, a 2019. igra u mjuziklu Medley teatra "Mikrofoni - priča o pjevaču". Trenutno je stalno zaposlena kao profesorica violine u Glazbenoj školi Dugo Selo.

Judita Jerković rođena je u Zagrebu 1993. godine. Nakon završene IV. jezične gimnazije i srednje glazbene škole za klavir Zlatko Baloković u Zagrebu, upisuje studij modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Diplomira na poslijediplomskom i stječe titulu magistra inženjerka tekstilnog i modnog dizajna, smjer kostimografija. Tijekom studija sudjeluje na brojnim projektima. U dva projekta ostvarena u suradnji sa Muzičkom akademijom, Likovnom akademijom i Akademijom dramske umjetnosti dobitnica je Rektorovih nagrada (opera “Pepeljuga” Jules Massneta i izložba ''Refleksije Bauhausa'' 2019 g.)
Od 2019. radi kao predavač povijesti odijevanja i tehnika nastajanja modnog crteža u Callegariju, školi za modu i dizajn.  Kao neovisna umjetnica surađuje sa Operom B.B., aktivna je članica Komornog zbora “Ivan Filipović”, a od osnutka je i stalna članica Medley teatra u kojem sudjeluje u izvedbama rock mjuzikla “Antigona –Prockletstvo roda” i mjuziklu “Mikrofoni-priča o pjevaču” za koji potpisuje i kostimografiju predstave.

 OPIS

“Djeca moraju živjeti u svijetu ljepote, igara, bajki, glazbe, crtanja, mašte I kreativnosti.”

Vasily Sukhomlinsky

Glazbena igraonica „Medley Kids” namijenjena je djeci predškolske i rane školske dobi (4-7 godina). Cilj igraonice je kroz rani, prvi susret sa stvaralačkim umjetnostima, približiti djeci glazbu, pokret i likovnu umjetnost. Umjetničko stvaralaštvo u ranoj dobi (pjevanje, ples, crtanje, upoznavanje, izrađivanje i sviranje instrumenata, slušanje glazbe) potiče razvoj djeteta, njegovu kreativnost, memoriju, inteligenciju, motoriku, ali i razvija maštu, emocije i empatiju i to na njima blizak način, kroz igru. Na igraonicama se vrlo lako i brzo  može uočiti dječji senzibilitet i talent za pojedina umjetnička područja, koja se onda u školskoj dobi mogu dalje razvijati.

Igraonica se održava u prostorijama potpuno opremljenim svim potrebnim rekvizitima i instrumentima.

Igraonica će se održavati jednom tjedno po 60 minuta kroz jedan semestar (16 tjedana) u grupama od maksimalno 12 polaznika.

TOP