MEDLEY KIDS

MEDLEY

PRIJAVNICA

MEDLEY

INFORMACIJE

Uzrast:
4 - 7 godina

Minimalno 6 - maksimalno 12 polaznika po grupi

Trajanje edukacijskog ciklusa:
16 tjedana (4 mjeseca)

Edukacijski ciklus:
16 x 60 min. nastave

CIJENA CIKLUSA: 160 eura
CIJENA MJESEČNO: 40 eura

Voditelji:
Hana Hanas
Judita Jerković Zubović

KRATKI ŽIVOTOPISI VODITELJA:

Hana Hanas rođena je u Splitu 1993. godine. Nakon završene glazbene škole Josipa Hatzea i jezične gimnazije, upisuje Muzičku akademiju u Zagrebu, odsjek za solo pjevanje gdje 2018. stječe naziv magistre muzike. Tijekom studija sudjeluje na brojnim natjecanjima i projektima, a prvi profesionalni angažman ostvaruje u HNK u Splitu, ulogom Floramye u Tijardovićevoj opereti „Mala Floramye“. Pedagoškim radom počela se baviti u Glazbenoj školi Josipa Hatzea u Splitu, a trenutno je zaposlena kao učiteljica glazbene kulture. Stalni je član Komornog zbora Ivan Filipović u Zagrebu, a kao vanjski član sudjeluje pri opernom zboru kazališta u Splitu.

 

Judita Jerković Zubović rođena je u Zagrebu 1993. godine. Nakon završene IV. jezične gimnazije i srednje glazbene škole za klavir Zlatko Baloković u Zagrebu, upisuje studij modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Diplomira na poslijediplomskom i stječe titulu magistra inženjerka tekstilnog i modnog dizajna, smjer kostimografija. Tijekom studija sudjeluje na brojnim projektima. U dva projekta ostvarena u suradnji sa Muzičkom akademijom, Likovnom akademijom i Akademijom dramske umjetnosti dobitnica je Rektorovih nagrada (opera “Pepeljuga” Jules Massneta i izložba ''Refleksije Bauhausa'' 2019 g.)
Od 2019. radi kao predavač povijesti odijevanja i tehnika nastajanja modnog crteža u Callegariju, školi za modu i dizajn.  Kao neovisna umjetnica surađuje sa Operom B.B., aktivna je članica Komornog zbora “Ivan Filipović”, a od osnutka je i stalna članica Medley teatra u kojem sudjeluje u izvedbama rock mjuzikla “Antigona –Prockletstvo roda” i mjuziklu “Mikrofoni-priča o pjevaču” za koji potpisuje i kostimografiju predstave.

 OPIS

“Djeca moraju živjeti u svijetu ljepote, igara, bajki, glazbe, crtanja, mašte I kreativnosti.”

Vasily Sukhomlinsky

Glazbena igraonica „Medley Kids” namijenjena je djeci predškolske i rane školske dobi (4-7 godina). Cilj igraonice je kroz rani, prvi susret sa stvaralačkim umjetnostima, približiti djeci glazbu, pokret i likovnu umjetnost. Umjetničko stvaralaštvo u ranoj dobi (pjevanje, ples, crtanje, upoznavanje, izrađivanje i sviranje instrumenata, slušanje glazbe) potiče razvoj djeteta, njegovu kreativnost, memoriju, inteligenciju, motoriku, ali i razvija maštu, emocije i empatiju i to na njima blizak način, kroz igru. Na igraonicama se vrlo lako i brzo  može uočiti dječji senzibilitet i talent za pojedina umjetnička područja, koja se onda u školskoj dobi mogu dalje razvijati.

Igraonica se održava u prostorijama potpuno opremljenim svim potrebnim rekvizitima i instrumentima.

Igraonica će se održavati jednom tjedno po 60 minuta kroz jedan semestar (16 tjedana) u grupama od maksimalno 12 polaznika.

TOP